Post navigation

Modele per arredim shtepie

Tapetet shagy që megatek tregëton janě të shumëllojshme, Duke filluar Nag shagy me Fibra polietileni me DISA ngjyra, shagy me polyester të punuar me doré, Ku Shtresa e bazamentit është 100% pambuk dhe FIJET e shagy poliestër, e per ta mbyllur me shagy me mikrofibër shumë të butë dhe Fije shumë të hollë. Janě tre grupe ngjyrash që janě cilësuar si: të Sigurta, të Qeta dhe të rehatshme. Kombinimi krijon një vibord të qetë në këtë shtëpi verimi. INTEGRIM APO shkëputje? Zgjedhja e ngjyrës NUK Mund të MOS marrë parasysh stilin e mobilimit të shtëpisë sonë. PRA, nëse në mjedisin që duam të ngjyrosim ne Kemi mobilise me DRU të lehtë, atëherë përqendrohemi në hije pastel; nëse, megjithatë, na pëlqen ideja e kontrastit të fortë, ne kujdesemi shumë sepse muret me ngjyra të errëta Mund të rezultojnë në një Impakt tepër të Madh, kështu që do të Ishte e vështirë të gjenim një tipar të përbashkët. Ekzagjeruar? JO. Zgjedhjet në megatek janě të shumta dhe Origjinale. Megatek prezanton modën e fundit pranverë – verë 2018 me ngjyra të mrekullueshme me përmasa të shumta dhe Material shumë cilësor. Tapetet dhe rrugicat me personazhet e preferuara të fëmijëve, me ngjyra të ndryshme, për VAJZA dhe Djem, i gjeni në Hipermarketin më të Madh në Shqipëri. Bakri do te jete protagoniste për sa i përket zbukurimeve dhe objekteve te shtëpisë për 2018. Moderne, élégant dhe i bukur, KY matériel Mund përdoret për çdo gjë. Cilat do te jene tendencat ne arredimet e shtëpisë për 2018? Një argument shume i diskutuar çdo fonds viti i përket Edhe tendencave te modës dhe décor à la maison për vitin e ardhshëm.

Gjithmonë këto dy bote Kane mbështetur njëra tjetrën AJO qe sillet ne Sfilata te ndryshme mode përkthehet me pas Edhe ne arredime APO Objekte për te personalizuar shtëpinë me Shije. Dalluese në këtë Sektor NUK është Vetëm Gama e larmishme e perdeve, shufrave të perdeve, jastëkëve APO i grilave të ndryshme, por Edhe çmimi më i mirë në Treg. Një shtëpi për te QENE e bukur duhet te ngjalle një ndjenje ngrohtësie dhe mirëqenie. Kështu qe MOS i Lini pas Dore aksesoret, objektet dhe pëlhurat ne tendence te cilat janě ne gjendje për te krijuar një atmosferë intime dhe te këndshme për çdo ambiante te shtëpisë. Të gjitha këto Super dizenjo janě prodhime shumë cilësore franceze, spanjolle, Italiane ETJ. Dritë APO errësirë? Me ngjyra APO neutrale? Mjaft më me paqartësi, Këtu janě pesë sugjerime për të zgjedhur ngjyrën e mureve nuanca verore tradicionale, si Kjo Këtu, ndihet e sofistikuar Kur ndërthuret me dyshemenë prej druri të Darkest dhe aksesorët prej tunxhi. KY Model tapeti Probajmo në tregun Shqiptar eksluzivisht nga megatek. Një prodhim spektakolar, me një trashësi optimale e prodhur me 1.500.000 nyje dhe me një shkëlqim vezullues, ne ta shndërronte sallonin tuaj, në një sallon mbretëror. Në Megatek Mund të plotësoni Edhe dëshirat e fëmijëve për arredimin e dhomës së Tyre me Tapete. Perdet, shufrat e perdeve, jastëkët dhe grilat për të arreduar me Stil sallonin janě të rëndësishme Edhe aksesorë të tjerë, si perdet, grilat dhe jastëkët.

Ndër të Tjera do të gjeni tapet persan, i mbushur Plot histori, je stiluar nga 15 ngjyra, të cilat ndryshojnë në varësi të këndit të dritës, fitues i medaljes së artë. Megatek ofron tavolina mesi, të përmasave dhe tipeve të ndryshme. Duke filluar nga tavolina transparente e kategorizuar në stilin e modës së viteve 2025, e CILA ka mbërritur në Megatek para 3 javësh. Tapete shagy me mikrofibër ofrohen në Megatek me një larmi ngjyras dhe përmasa të ndryshme. Për më tepër, gjatë Errësira muajit Prill, në megatek, pritet të vijnë një gamë ekstra produke të ndryshme, që do t`i shtohen portofolit të këtij sektori, Duke e bërë një Sektor shumë atraktiv për një nûmer shumë të Madh klientësh.

This entry was posted in Uncategorized by admin. Bookmark the permalink.